Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons bevlogen team

Patsy

Advocaat mediator

Concetta

Waarnemend advocaat en mediator

Daniëlle

Advocaat / Mediator
Wat wij doen

Waarom u ons zou moeten kiezen?

Persoonlijke touch en duidelijkheid 

In ons boetiekkantoor spreken we duidelijke, heldere taal en pakken we uw zaak aan met persoonlijke charme. Ons kantoor kenmerkt zich door de doortastende mentaliteit en bevlogenheid van onze advocaten, mediators en juristen. Niet alleen in Limburg en Brabant kent men ons kantoor, maar ook daarbuiten door onze kenmerkende eigenzinnige aanpak. Wij zijn geen standaard advocaten of advocatenkantoor. Wij zijn meer. Wij geloven bovendien in onze eigen visie en bewezen oplossingsgerichte aanpak en durven gebaande paden te verlaten.

In onze praktijk staan wij ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren bij. Met grondige kennis van het recht en een bevlogen aanpak zijn wij een innoverend (advocaten)kantoor. 

De advocaten,  mediators en juristen van ons team zijn gespecialiseerde scheidingsmediators en o.a. aangesloten bij de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Daardoor kunt u altijd rekenen op een eerlijk advies en het hoogst mogelijke resultaat. In iedere zaak streven we namelijk naar een duurzame en constructieve oplossing voor uw geschil.

Wij geloven in een transparant proces, open communicatie, en voorzien u van duidelijk en eerlijk advies. 

De voorkeur heerst voor het bewerkstelligen van een minnelijke regeling, maar we schuwen een procedure niet indien dit het beste aan uw belangen toekomt.  Wij geloven als je een duidelijk verhaal hebt, het niet nodig is om met modder te gooien om gelijk te krijgen.

Specialisten met een visie

Betrokken, betrouwbaar en oplossingsgericht. What you see is what you get, dat is hoe cliënten ons omschrijven. Met onze jarenlange ervaring als advocaat en -mediator, kunnen we u het kwaliteitsniveau van een groot kantoor bieden, maar dan zonder de veelheid aan disciplines en de hoge overheadkosten. En omdat wij bewust voor een boetiekkantoor hebben gekozen, weet u zeker dat we altijd dicht bij je staan en een persoonlijke aanpak hanteren. Zo heb je bij ons altijd rechtstreeks contact met een van de gespecialiseerde juristen en bent u bij ons geen nummer. 

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar op ons mooie kantoor in Blerick of op een van onze bezoeklocaties. Limburgse Meesters is bereikbaar voor cliënten binnen Limburg en Brabant, maar ook daarbuiten.

 

0+
Client Consultations
0%
Successful Cases
0mIns
Recovered cost for clients
0+
Professional Attorneys

vFAS Infographic II - Wat doet de vFAS advocaat

Wat kan de vFAS advocaat voor u betekenen.

We zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners

Wilt u bij ons werken? Neem dan contact met ons op!