Tarieven

Uurtarief

 

Advocatuur en (echt)scheidingsbemiddeling
Wij hanteren voor particulieren een uurtarief vanaf EUR 212,- excl. 21% BTW. Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief vanaf EUR 220,- excl. 21% BTW. Er zijn mogelijkheden om in onderling overleg van dit uurtarief af te wijken. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Relatiebemiddeling
Wij rekenen 150,00 ex btw per sessie van 1,5 uur. Er zijn mogelijkheden om in onderling overleg van dit uurtarief af te wijken. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Coaching
Wij rekenen 150,00 ex btw per sessie van 1,5 uur. Er zijn mogelijkheden om in onderling overleg van dit uurtarief af te wijken. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Vaste prijs

Adviezen en bemiddelingen worden ook aangenomen op basis van een op maat gemaakte offerte en een daarop gebaseerde vaste prijsafspraak. Zo komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Ook voor alimentatieberekeningen kunnen wij vaste tarieven hanteren.

10% Korting

Bovenstaande tarieven (vaste bedragen) kunnen in overleg in termijnen worden betaald. Indien u ervoor kiest om ineens te betalen hanteren wij op bovenstaande scherpe tarieven een kortingspercentage van 10 %.

Overheid gefinancierde bijstand

Ten aanzien van de mogelijkheden voor een advocaat  onderzoeken wij altijd of u voor overheid gefinancierde  bijstand in aanmerking komt.  Meer informatie hierover vindt u op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

Download hier kosten scheiding 2021.

Rechtsbijstandverzekering juridische bijstand

Met u en uw verzekeraar worden financiële afspraken gemaakt. Bij een procedure heeft u recht op een advocaat of jurist naar keuze, waarvoor u altijd bij ons terecht kunt. Voordat er sprake is van een procedure zal de verzekeraar de rechtsbijstand zelf verlenen en een bij de verzekeraar werkzame jurist toewijzen. Mocht u willen dat wij op de achtergrond met u en uw jurist meekijken, dan begeleiden wij u graag. Wij bekijken voor u of uw rechtsbijstandsverzekeraar niet enkel de economische belangen behartigt, maar ook uw belangen voldoende in het zicht houdt.

Alimentatieberekening  voor vast bedrag

Via deze site kunt u tegen een vaste prijs en binnen enkele werkdagen een alimentatieberekening laten maken.  Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van alimentatieberekeningen, mede door onze jarenlange  ervaring  binnen het personen- en familierecht. Al onze berekeningen worden gemaakt volgens de wettelijke tremanormen die de werkgroep alimentatienormen heeft opgesteld en voldoen aan de laatste wetswijzigingen. Wij maken alimentatieberekeningen voor zowel particulieren als professionals.

Voor een vast bedrag vanaf € 149,50  maken wij voor u een draagkrachtberekening. Onderstaand ziet u welke gegevens wij van u nodig hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie.