CONTACTGEGEVENS

mr. S. Pesik
Tel: 088-7474500
   

EXPERTISES

  • Erf- en schenkbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting.
  • Ondernemingsrecht (gericht op directeur groot aandeelhouder en zijn/haar bv’s)
  • Financiële planning

OPLEIDING

  • Universiteit van Tilburg Nederlands Recht
  • Fontys Hogescholen, HEAO fiscale economie
  • Lid van Registers van Belastingadviseurs
G
oed luisteren en inlevingsvermogen zijn essentiële onderdelen van ons beroep. Door dit te doen kan ik uw belangen zo goed mogelijk behartigen en passende oplossingen zoeken waar u zich prettig bij voelt.

Studie en arbeidsachtergrond
Na het afronden van mijn opleiding fiscale economie ben ik deeltijd fiscaal recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Ik wilde heel graag de opgedane kennis in de praktijk uitoefenen. Na een aantal jaren in de accountancy te hebben gewerkt bij een middelgroot MKB-kantoor, waarbij mijn hoofdwerkzaamheden met name gericht waren op het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, alsmede het opstellen van fiscale aangiften, heb ik de keuze gemaakt me enkel op de fiscaliteit te richten. Deze ervaring heb ik opgedaan bij een groot landelijk accountantskantoor. Sinds 2012 ben ik lid van het Register Belastingadviseurs. Sinds 2014 ben ik een eigen administratie- en belastingadvieskantoor gestart in Veldhoven en sinds 2018 ben ik samenwerkingspartner van Brabantse Meesters.

Stanley Pesik RB
Ik ben als samenwerkingspartner verbonden aan Brabantse Meesters en houd me met name bezig met echtscheidingen. Daarbij richt ik me op het fiscale aspect rondom de echtscheiding. Wanneer ondernemers gaan scheiden, houd ik me ook bezig met bedrijfswaardering ten behoeve van de verdeling. Daarnaast adviseer ik ondernemende cliënten op breder vlak dan enkel rondom de echtscheiding.

Persoonlijkheid
Ik ben ondernemend ingesteld, gedreven, doelgericht, flexibel en pragmatisch ingesteld. Altijd op zoek naar goede oplossingen. Ik houd ervan om transparant te werken en goed maar vooral ook eerlijk te adviseren.

Voor cliënten sta ik te boek als een behulpzame, deskundige adviseur. Ik ga lastige zaken niet uit de weg en schuw een vleugje humor, mijn relativeringsvermogen en tactisch vernuft om sommige patstellingen te doorbreken niet. Je kunt immers pas goed adviseren als iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en vrijuit het gesprek aan kan gaan. Wanneer je enkel één partij bijstaat, zijn deze eigenschappen ook handig om grip op de zaak te houden.

Hobby’s
Buiten mijn werk ben ik een familiemens. Ik breng graag zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin maar ook met ouders, schoonfamilie en andere familieleden. Ik ben dol op eten. Dit doe ik graag buitenshuis maar nog liever kook ik zelf. Daarnaast ben ik een echte wijnliefhebber.
Behalve tijd voor familie probeer ik tijd met mijn vrienden door te brengen.

Ik ben een sportliefhebber pur sang, heb zelf in mijn jeugd topsport bedreven maar behalve sport volgen en af en toe een tennisballetje slaan kom ik op dit moment niet.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar stanley@sandsadministratie.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP