Samen anders verder

Een scheiding tussen partners is niet gemakkelijk. Soms is er veel verdriet en pijn door zaken die zich tijdens de relatie hebben voorgedaan. Regelmatig beland je dan weer in een ruzie of een pijnlijke discussie. Hierdoor kan de communicatie en het contact tussen jullie als ex-partners snel verslechteren. Soms staat de ‘vechtstand’ al aan voordat je het zelf in de gaten hebt. In tijden van spanning kan je het belang van jullie kind(eren) gemakkelijk uit het oog verliezen. Je wilt het niet, maar je wordt gegrepen door je eigen pijn en verdriet. Je lijkt jezelf soms niet te herkennen.

Als ouders blijf je altijd aan elkaar verbonden; niet als partners wel als ouders. Deze nieuwe weg vraagt om een herschikking van je relatie met je ex-partner.

Samen een traject aangaan, ondersteunt jullie als ouders in de herschikking van de relatie. Het doel is om weer met elkaar in verbinding te komen en veilig te hechten zodat jullie daarna samen op een andere manier verder kunnen. Geen partners meer in het huwelijk, maar een partnerschap in gezamenlijk ouderschap.

Als dit lukt worden de kinderen gevrijwaard van een keuze tussen mama of papa. Dat gun je jouw kind toch? En tevens jezelf!

Wij hebben twee methodes die wij toepassen de ene methode is gebaseerd op de gedachte vanuit de rouw (Schiptherapie) de anders vanuit de hechtingstheorie (EFT). Beiden methodes zijn gericht op het veilig verbinden met de ander.

Er wordt gewerkt op basis van een tarief van €150,- (incl. 21% btw) per sessie. Na een kennismaking-intakegesprek, start de gezamenlijke therapie. In totaliteit kan hierbij worden uitgegaan van een gemiddelde van ongeveer 10 -20 sessies van 1.5 uur. Het is hierbij gebruikelijk dat ex-partners de kosten delen.

Wilt u meer informatie over de therapie neem dan contact op met ons

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze advocaten of specialisten dan wel een e-mail sturen via de contactpagina. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie van ons.

© 2021 Kind en Scheidingsloket.nl