PROFFESIONALS

 

Vakbekwame professionals begeleiden het proces

De cliënten, hun advocaten en of mediator vormen het basisteam. Afhankelijk van de situatie kan het team uitgebreid worden met een neutrale financiële deskundige, een kinderdeskundige of andere specialisten zoals bijvoorbeeld een pensioenspecialist (zie professionals). Het scheidingsteam is de regiehouder en het begeleidt en ondersteunt als probleemoplosser en niet als tegenstander. Onze specialisten leveren uitsluitend maatwerk aangezien wij staan voor kwaliteit, snelheid, service en betrouwbaarheid. Wij houden ons voortdurend aan de regels van de Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging voor familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). De aan het loket aangesloten professionals zijn allen gebonden aan de regels van hun brancheorganisaties.

Wij streven altijd naar een gestructureerd proces waarbij het belang van beide partners en de kinderen het uitgangspunt is en blijft. Zij spelen de hoofdrol en bepalen samen hun eigen toekomst door te denken vanuit het gezamenlijk belang. De advocaat-scheidingsbemiddelaar houdt de regie tijdens dit proces en fungeert als het ware als een casemanager. Eveneens de stem van het kind heeft plek tijdens de echtscheidingsprocedure.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan gerust contact op met een van onze advocaten of specialisten op 085-0161860.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.