Daniëlle

mr. D. (Daniëlle) Strijbosch

advocaat / mediator scheidingsspecialist

Telefoon 085-0161860

Over Daniëlle

Empatisch – Betrokken – Praktisch en oplossingsgericht – Ontzorgen

Daniëlle is iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en de samenwerking zoekt. Een mensenmens, een luisterend oor, transparant, eerlijk en betrouwbaar. Allergisch voor machtsspelletjes en mensen met een dubbele agenda.

Mr. Daniëlle Strijbosch is advocaat/ mediator en scheidingsspecialist. Daarnaast is zij coach van het programma De Kinderen Scheiden Mee.

Na haar rechtenstudie aan de universiteit van Tilburg is Daniëlle haar carrière in de advocatuur begonnen.
Van 2005 tot 2020 heeft zij als advocaat gewerkt bij een klein en middelgroot advocatenkantoor, waar zij in de eerste jaren een algemene rechtspraktijk voerde, maar zich al snel specialiseerde in het personen- en familierecht.

Haar grootste interesse en passie daarbinnen ligt in het scheidingsrecht.

In 2023 heeft zij de keuze gemaakt om als zelfstandig advocaat en scheidingsspecialist verder te gaan, waarbij zij zich richt op scheidingsbemiddeling en scheidingsbegeleiding voor het hele gezin.

Door haar jarenlange ervaring als (familierecht)advocaat kan Daniëlle een scheidingsproces van A tot Z begeleiden. Daarbij gaat het niet alleen om het opstellen van juridische overeenkomsten en financiële berekeningen, maar is er juist ook oog voor de emotionele verwerking van de scheiding, wordt er aandacht besteed aan communicatieverbetering én helpt zij bij het vormgeven van ouderschap na scheiding.

Daniëlle is een advocaat / mediator en scheidingsspecialist met de kennis, kunde en ervaring van een advocaat en deze combinatie maakt haar dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling!

Opleiding

Tilburg University, Nederlands recht, Privaatrecht, afstudeerrichting Personen- en familierecht

Nederlandse Orde van Advocaten, Beroepsopleiding Advocaten (BA)

Conflicthantering en mediation

Coach De Kinderen Scheiden Mee, methodiek Zandkastelenprogramma

Vanaf 2023  International Coaches Register (ICR)

Mijn vaardigheden

Praktische oplossingen 95%
Tevreden Klanten95%
Mediations90%
Succesvolle zaken 95%