mr. C. Trovatello

waarnemend advocaat & mediator

Telefoon 085-0161860

Over Concetta

Daadkracht, deskundigheid, toewijding en temperamentvol

Hard op de inhoud zacht op de persoon. Vindt uitdaging in de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties en blinkt uit met haar ervaring. Een echte procestijger en advocaat pur sang en al jarenlang als waarnemend advocaat aan Meesters van het Zuiden verbonden. Daarnaast heeft zij haar eigen kantoor in Helmond waar zij plaatselijk het familierecht vertegenwoordigt. 

Mr. Concetta Trovatello is advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Haar specialisme op het rechtsgebied personen- en familierecht is ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied. Concetta heeft haar eigen kantoor in Helmond en is tevens de waarnemend advocaat en klachtenfunctionaris van ons kantoor.

Concetta is toegewijd en loyaal, spreekt helderder taal en heeft uitstekende juridische kennis en vaardigheden. Een zaak is aan haar toevertrouwd.

Opleiding

1996-2001 Universiteit van Maastricht, afstudeerrichting Civiel

2001-Heden, Advocaat