Een echtscheiding heeft – naast de emotionele impact – doorgaans ook verstrekkende financiële gevolgen. Dit geldt niet in de laatste plaats voor het pensioen. Daarbij gaat het bij pensioen al snel om aanzienlijke bedragen. Hoe wordt het pensioen verdeeld? Waar heb ik recht op? Wat houd ik na de scheiding netto per maand over? En straks, als ik met pensioen ga? Vragen die in deze roerige tijden opeens heel relevant en actueel kunnen zijn. Een pensioenadviseur en financieel planner kan zorgen voor een stukje zekerheid. Zeker in roerige tijden is rust en overzicht van onschatbare waarde: te weten dat het financieel goed geregeld is.

Voor het geven van inzicht in uw financiële toekomst, bieden wij u de volgende producten aan:

Adviesrapport Pensioen & Echtscheiding: een advies dat u (en uw ex-partner) helpt de pensioenaanspraken te verdelen op een manier die het beste bij uw situatie past. Inhoud: uitleg methoden van pensioenverdeling, inventarisatie van uw pensioenrechten en die van uw ex-partner, doorrekening van verschillende manieren van verdeling, advies op maat en (indien nodig) telefonisch overleg met een adviseur. (vaste prijs: € 375, exclusief omzetbelasting)

Financiële planning: een rapport met daarin een helder overzicht van uw financiële situatie ná de scheiding. Op korte én lange termijn. (vanaf € 300, exclusief BTW).

Ook voor al uw overige vragen omtrent pensioen en uw financiële situatie kunt u bij onze adviseurs terecht. U krijgt vooraf altijd een (vaste) prijsindicatie, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u contact opnemen? Bel 088-7474500 of stuur een mail naar info@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP