Of u nu een huis koopt, een bedrijf start, gaat trouwen/samenwonen of kinderen krijgt, bij ons kunt u de belangrijkste momenten van uw leven goed regelen. Ook bij ziekte en/of overlijden is er genoeg te regelen. We geven graag een goed advies en we wijzen u op juridische valkuilen die u zelf misschien (nog) niet had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van een eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder fijne momenten kunnen we steun en toeverlaat bieden. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Advisering op ons kantoor gebeurt in gewone mensentaal, rekening houdend met uw wensen en behoeften. Of dit zich afspeelt in de echte en/of virtuele wereld, daar houden we rekening mee. Ook social media is te regelen, denk maar aan een social media testament.

Wilt u contact opnemen met een van de netwerk notarissen kijk dan gerust op de landelijke site van de netwerknotaris. 

In onze regio kunt u contact opnemen met Visser van den Broek notarissen te Helmond. Bel het hoofdkantoor 040-2563040 of vul onderstaand contactformulier in. Wij brengen u graag in contact.

NEEM CONTACT MET MIJ OP