CONTACTGEGEVENS

mr. P.A.T. Hoppenbrouwers-Niesten
Tel: 088-7474500
patsy@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Arbeidsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation

OPLEIDING

  • Universiteit van Tilburg Nederlands Recht, afstudeerrichting Arbeidsrecht, Jeugdrecht en Strafrecht
  • Beroepsopleiding Advocaten (BA)
  • Mediationopleiding Merlijn
  • Bijzonder Curator familierecht
  • Specialisatieopleiding Vfas, vereniging voor Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars (Vfas)
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten, VNJA.
  • EFT Netwerk Nederland (ICEEFT) Basis -en verdiepingstraining EFT
K
ennis en zorgvuldigheid zijn de basis van iedere zaak. De beste resultaten worden behaald door degene met de beste argumenten en creatieve oplossingen. Bovendien ben ik altijd op zoek naar de uitzondering op de regel.

Studie en arbeidsachtergrond

Naast mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg, heb ik tevens de advocaten-  en de mediationopleiding met succes voltooid.

Na mijn studie ben ik bij een grote verzekeringsmaatschappij gaan werken, waarna ik al vrij snel binnen de advocatuur aan de slag ben gegaan. Bij twee middelgrote advocatenkantoren heb ik mijn kennis als advocaat en mediator flink uitgebreid. Niet alleen het familierecht is mij bekend, maar ik ben ook  goed thuis in het arbeidsrecht en het jeugdrecht. Tot op heden vul ik mijn kennis aan door de opleiding van de Vfas  (vereniging Personen – Familierecht) te volgen, welke ik in 2017 naar behoren zal afronden.

mr. Patsy Hoppenbrouwers-Niesten

Ik ben de oprichtster van Brabantse Meesters B.V. en treed sinds 2007 op als advocaat/mediator voor cliënten in personen- en familierecht en arbeidsrechtelijke kwesties. Ik houd me voornamelijk bezig met ingewikkelde personen- en familierechtzaken, zoals kwesties die bij buitenlandse echtscheidingen komen kijken en ik verdiep me graag in de ingewikkeldere arbeidsrecht zaken. Tevens ben ik bijzonder curator, wat inhoudt dat ik de rechtbank adviseer omtrent afstammingszaken bij een belangenconflict tussen de minderjarige(n) en de ouders of voogd. Bovendien houd ik mij bezig met alle facetten van het jeugdrecht.

Persoonlijkheid

Als persoon ben ik gedreven, open en doelgericht. Ik kan niet tegen onterechte situaties en ben om die reden uiterst gedreven om cliënten bij te staan. Daarnaast houd ik van open communicatie en eerlijk advies.  Tijdens het intakegesprek laat ik u weten of ik vind dat uw zaak kans van slagen heeft. Op die manier zijn mijn cliënten achteraf niet teleurgesteld. Door mijn expertise en passie voor het recht kan ik veel cliënten blij maken met een goed resultaat, waarbij ik zoek naar creatieve alternatieven. Een gerechtelijke procedure heeft niet direct mijn voorkeur. Om die reden zal ik allereerst proberen een geschil op een andere manier op te lossen. Als mediator vind ik dit ook erg belangrijk. Als mensen er gezamenlijk uit kunnen komen zonder tussenkomst van een rechter is dit mijns inziens het beste voor beide partijen.

Hobby’s

Naast mijn werk vind ik het fijn om tijd te spenderen met mijn gezin. Ik ben een echt familiemens en vind het heerlijk om met hen op pad te gaan. Ik ben in Limburg geboren, waardoor het bourgondische leven mij er met de paplepel is ingegoten. Ik hou dan ook ontzettend van lekker eten en koken en gezelligheid.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar patsy@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP