CONTACTGEGEVENS

Geld en Woning
Tel: 040-2563040
https://geldenwoning.nl/contact/

   

GELD EN WONING:

  •  Persoonlijk
  • Volledig afgestemd op uw wensen en situatie
  • Onafhankelijk
  • Deskundig
  • Toekomstbestendig, ook bij onverwachte situaties
    Alle kennis binnen één organisatie

G
 eld & Woning helpt u bij belangrijke beslissingen over uw geld, uw woning en uw inkomen. Wij staan voor persoonlijk advies en persoonlijke oplossingen op het gebied van financiën, verzekeringen en pensioen.

Geld & Woning is een samenwerkingsverband van onafhankelijke financieel adviseurs. Wij adviseren niet op basis van hypotheekproducten, maar op basis van mensen en hun wensen. Onze adviseurs kunnen voor u bemiddelen bij nagenoeg alle aanbieders die in Nederland actief zijn.

Onze aanpak is vooral duidelijk. Zo voorkomen we onzekerheid, misverstanden, ergernissen en kosten. Alleen met juiste en volledige informatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen. Wij maken een totaalbeeld van u als klant. Van hypotheek tot verzekering, van arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidsverzekering tot het pensioen. Van uw spaargeld en beleggingen tot financieringen en leningen. Bij ons geen klein beetje (bank)advies maar een totaaladvies. Wij nemen graag de tijd om samen met u een goede afweging te maken. Wij adviseren u uitsluitend aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Wilt u contact opnemen? Bel het hoofdkantoor 040-2563040   of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP