CONTACTGEGEVENS

Bianca van de Ven
Tel: 06-81789395
info.jongerenbegeleidingesta@gmail.com
www.jongerenbegeleidingesta.nl

   

EXPERTISES en OPLEIDINGEN

  •  Psychosociale Therapie
  •  Toegepaste Psychologie
  •  Psychosociale begeleiding en psychologische gespreksvoering
  • (neuro)psychologisch onderzoek, observatie en rapportage
  • Kindbehartiger
  • Licentie SCHIP-therapeut
  • Gedeeld verdriet coach jongeren
J
ij wordt gezien! jij wordt gehoord!
Verbinding en vertrouwen zijn de bakens in mijn eigen bestaan; mijn mensbeeld is gebaseerd op individuele vrijheid, betrokkenheid en rechtvaardigheid.

Zowel in mijn professionele leven als in mijn persoonlijke bestaan werk en leef ik zoveel mogelijk vanuit mijn hart. Het is dan ook prachtig dat ik vanuit het HART-model kan werken. Hierbij staan Houvast-Autonomie-Rechtsvaardigheidsgevoel en Toekomstperspectief centraal.

Studie- en arbeidsachtergrond

Tijdens mijn 28-jarige loopbaan in het speciaal onderwijs ben ik me voortdurend blijven ontwikkelen en scholen, waarbij mijn interesses en werkzaamheden gericht waren op psychosociale ondersteuning en psychodiagnostiek, maar vooral op het kind/ de jongere áchter de leerling en het hele systeem daar omheen. Na het voltooien van mijn studie tot Toegepast Psycholoog heb ik mij middels meerdere trainingen verdiept in verliesbegeleiding en heb ik me bezig gehouden met meerdere aspecten van sociale veiligheid.

Uiteindelijk heeft mijn verlangen om kinderen/ jongeren én volwassenen beter bij te kunnen staan, te kunnen ondersteunen, begeleiden en helpen, geresulteerd in de oprichting van een eigen praktijk. Ik ben vervolgens opgeleid tot Kindbehartiger en SCHIP-therapeut en uiteindelijk tot Psychosociale Therapeut.

Licentie bij NFG als registerlid VPMW, registertherapeut BCZ© en geregistreerd als Jeugd- en gezinsprofessional bij de SKJ.

 Persoonlijkheid

Als persoon ben ik betrokken, empathisch en betrouwbaar. Ik ben een verbinder, beschik over een goed analytisch vermogen en houd van eerlijkheid en transparantie. Als ik mijn tanden in iets zet vind ik het lastig om los te laten. Ik zal dan ook altijd mijn uiterste best doen om een gesteld doel te bereiken, waarbij de belangen van een ander voor mij een belangrijke drijfveer zijn. Ik houd van mens en dier en ben graag in gezelschap van anderen. Van tijd tot tijd heb ik het ook nodig me even terug te trekken.

Ik ben ontzettend gelukkig met mijn vrouw en ons grote sociale netwerk. In onze vrije tijd gaan we er graag, al dan niet in gezelschap van vrienden, familie en onze hond op uit, maar we houden ook enorm van fijne etentjes thuis, lekker uitgebreid koken, gezelschapsspelletjes, films en muziek.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail info.jongerenbegeleidingesta@gmail.com naar  of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP